Sadulla Brestovci:Rreth

Nga Sadulla Brestovci

Shko te: navigacion, kërko

Kjo faqe është krijuar me rastin e 30vjetorit të vdekjes së Sadulla Brestovcit me iniciativë të vllaut të tij Behlul Brestovcit. Faqja administrohet nga i biri Shkumbin Brestovci.

Të gjitha punimet janë digjitalizuar nga Mybegjele Brestovci, dhe janë publikuar në wiki nga Shqipe Bajçinca.