Eksportoni faqe

Nga Sadulla Brestovci

Shko te: navigacion, kërko

Mund të eksportoni tekstin dhe historinë e redaktimit e një faqeje ose disa faqesh të mbështjesha në XML; kjo mund të importohet në një wiki tjetër që përdor softuerin MediaWiki (tani për tani, ky opsion nuk është përfshirë tek Sadulla Brestovci).

Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijoni lidhje të tipit Speciale:Eksporto/Faqja Kryesore si Faqja Kryesore.

  

 
 
 
Shikime