Artikuj të shkurtër

Nga Sadulla Brestovci

Shko te: navigacion, kërko

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (hist) ‎Lëvizja kombëtare në Kazanë e Gjilanit: Islam Pira 1866-1931 ‎[42 byte]
 2. (hist) ‎Fondi ‎[106 byte]
 3. (hist) ‎Sadulla Brestovci ‎[108 byte]
 4. (hist) ‎Ngjarje/30 vjetori i vdekjes ‎[110 byte]
 5. (hist) ‎Monografi ‎[153 byte]
 6. (hist) ‎Vegza ‎[170 byte]
 7. (hist) ‎Marrëdhëniet Shqiptare-Serbo-Malazeze (1830-1878) ‎[215 byte]
 8. (hist) ‎Faqja Kryesore ‎[439 byte]
 9. (hist) ‎Kritika e recensione ‎[589 byte]
 10. (hist) ‎Kumtesa ‎[1.676 byte]
 11. (hist) ‎Punime shkencore ‎[2.354 byte]
 12. (hist) ‎Kararname The First Plan Of The AlbanianLeague Of Prizrend ‎[4.718 byte]
 13. (hist) ‎Le Mouvement National Albanais des annees '60 '70du XIXe siecle a la lumiere des sources des archives Serbes ‎[5.208 byte]
 14. (hist) ‎Le memorandum d’un inconnu sur la politique que la Serbie devait mener envers les Albanais ‎[5.292 byte]
 15. (hist) ‎Historiku i Fondit ‎[5.542 byte]
 16. (hist) ‎Les rapports Albano-Serbo-Monténégrins pendantles années 1839-1856 ‎[6.823 byte]
 17. (hist) ‎L' Attitude de la Serbie envers les Albanais et leur mouvement national des annees 1868 — 1875 ‎[7.036 byte]
 18. (hist) ‎Les sources orales et leur signification pour le mouvement de liberation albanaise a Kossovo vers la fin du XIXe et le debut du XXe siecle ‎[8.648 byte]
 19. (hist) ‎Lëvizja kombëtare shqiptare dhe marrëdhëniet Shqiptaro-Serbo-Malazeze gjate krizës lindore të viteve 1875-1878 ‎[8.711 byte]
 20. (hist) ‎Biografia ‎[11.048 byte]
 21. (hist) ‎Vlerësime ‎[14.340 byte]
 22. (hist) ‎Artur Dž.Evans, ILIRSKA PISMA ‎[15.929 byte]
 23. (hist) ‎Gjeneza e një kënge të pabotuar të Drenicës së viteve të 90ta të shekullit XIX ‎[16.260 byte]
 24. (hist) ‎Mbi disa momente të marrëdhënieve Shqiptaro-Serbe gjatë kohës së lidhjes së Prizrenit ‎[17.018 byte]
 25. (hist) ‎Ali Hadri Lëvizja Nacionalçlirimtare në Kosovë ‎[21.493 byte]
 26. (hist) ‎Përmbajtja e Fondit ‎[27.159 byte]
 27. (hist) ‎Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868 - 1875, II ( 1872 - 1875) ‎[41.647 byte]
 28. (hist) ‎Lëvizja Kombëtare Shqiptare në vitet ‘60 ‘70 të shekullit XIX në dritën e burimeve arkivale serbe ‎[45.531 byte]
 29. (hist) ‎Memorandumi i një të panjohuri mbi poilitikën që duhej ta ndiqte Serbia ndër shqiptarët (1866) ‎[46.485 byte]
 30. (hist) ‎Vladimir Stojančević MILOŠ OBRENOVIĆ I NJEGOVO DOBA ‎[50.832 byte]
 31. (hist) ‎Grgur Jakšić Vojislav J. Vučković, Spoljna Politika Srbije Za Vlade Kneza Mihaila ‎[51.629 byte]
 32. (hist) ‎KARARNAMEJA - PROGRAM I PARË I LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT ‎[61.195 byte]
 33. (hist) ‎Burimet tregimtare dhe rëndësia e tyre për lëvizjen kombëtare shqiptare në Kosovë në fund të shek. XIX dhe në fillim të shek. XX ‎[71.640 byte]
 34. (hist) ‎Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868-1875 ‎[91.561 byte]
 35. (hist) ‎Disa momente të marrëdhënieve Shqiptare-Serbe-Malazeze në fund të viteve 50 - në fillim të viteve 60 të shekullit XIX (1856-1862) ‎[121.709 byte]
 36. (hist) ‎Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1862-1868 ‎[169.128 byte]
 37. (hist) ‎Marrëdhënjet Shqiptaro-Serbo-Malazeze gjatë viteve 1839-1856 ‎[181.506 byte]

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Shikime