Artikuj më të paredaktuar

Nga Sadulla Brestovci

Shko te: navigacion, kërko

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Ali Hadri Lëvizja Nacionalçlirimtare në Kosovë ‎(2 versione)
 2. Sadulla Brestovci ‎(2 versione)
 3. Le Mouvement National Albanais des annees '60 '70du XIXe siecle a la lumiere des sources des archives Serbes ‎(2 versione)
 4. Les sources orales et leur signification pour le mouvement de liberation albanaise a Kossovo vers la fin du XIXe et le debut du XXe siecle ‎(3 versione)
 5. Grgur Jakšić Vojislav J. Vučković, Spoljna Politika Srbije Za Vlade Kneza Mihaila ‎(3 versione)
 6. Arthur Evans Illyrian Letters ‎(3 versione - faqe përcjellëse)
 7. L' Attitude de la Serbie envers les Albanais et leur mouvement national des annees 1868 — 1875 ‎(3 versione)
 8. Le memorandum d’un inconnu sur la politique que la Serbie devait mener envers les Albanais ‎(3 versione)
 9. Ngjarje/30 vjetori i vdekjes ‎(3 versione)
 10. Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1862-1868 ‎(4 versione)
 11. Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868 - 1875, II ( 1872 - 1875) ‎(4 versione)
 12. Marrëdhëniet Shqiptare-Serbo-Malazeze (1830-1878) ‎(4 versione)
 13. Mbi disa momente të marrëdhënieve Shqiptaro-Serbe gjatë kohës së lidhjes së Prizrenit ‎(4 versione)
 14. Monografi ‎(4 versione)
 15. KARARNAMEJA - PROGRAM I PARË I LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT ‎(5 versione)
 16. Kararname The First Plan Of The AlbanianLeague Of Prizrend ‎(5 versione)
 17. Artur Dž.Evans, ILIRSKA PISMA ‎(5 versione)
 18. Kritika e recensione ‎(5 versione)
 19. Kumtesa ‎(5 versione)
 20. Burimet tregimtare dhe rëndësia e tyre për lëvizjen kombëtare shqiptare në Kosovë në fund të shek. XIX dhe në fillim të shek. XX ‎(5 versione)
 21. Historiku i Fondit ‎(6 versione)
 22. Les rapports Albano-Serbo-Monténégrins pendantles années 1839-1856 ‎(7 versione)
 23. Lëvizja Kombëtare Shqiptare në vitet ‘60 ‘70 të shekullit XIX në dritën e burimeve arkivale serbe ‎(7 versione)
 24. Memorandumi i një të panjohuri mbi poilitikën që duhej ta ndiqte Serbia ndër shqiptarët (1866) ‎(7 versione)
 25. Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868-1875 ‎(8 versione)
 26. Vlerësime ‎(9 versione)
 27. Vladimir Stojančević MILOŠ OBRENOVIĆ I NJEGOVO DOBA ‎(10 versione)
 28. Gjeneza e një kënge të pabotuar të Drenicës së viteve të 90ta të shekullit XIX ‎(11 versione)
 29. Marrëdhënjet Shqiptaro-Serbo-Malazeze gjatë viteve 1839-1856 ‎(15 versione)
 30. Disa momente të marrëdhënieve Shqiptare-Serbe-Malazeze në fund të viteve 50 - në fillim të viteve 60 të shekullit XIX (1856-1862) ‎(20 versione)
 31. Punime shkencore ‎(21 versione)
 32. Përmbajtja e Fondit ‎(22 versione)
 33. Faqja Kryesore ‎(22 versione)
 34. Biografia ‎(59 versione)

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Shikime