Treguesi i parashtesave

Nga Sadulla Brestovci

Shko te: navigacion, kërko
Të gjitha faqet
Të gjitha faqet
Ali Hadri Lëvizja Nacionalçlirimtare në KosovëArtur Dž.Evans, ILIRSKA PISMA
BiografiaBurimet tregimtare dhe rëndësia e tyre për lëvizjen kombëtare shqiptare në Kosovë në fund të shek. XIX dhe në fillim të shek. XXDisa momente të marrëdhënieve Shqiptare-Serbe-Malazeze në fund të viteve 50 - në fillim të viteve 60 të shekullit XIX (1856-1862)
Faqja KryesoreFondiGjeneza e një kënge të pabotuar të Drenicës së viteve të 90ta të shekullit XIX
Grgur Jakšić Vojislav J. Vučković, Spoljna Politika Srbije Za Vlade Kneza MihailaHistoriku i FonditKARARNAMEJA - PROGRAM I PARË I LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT
Kararname The First Plan Of The AlbanianLeague Of PrizrendKritika e recensioneKumtesa
L' Attitude de la Serbie envers les Albanais et leur mouvement national des annees 1868 — 1875Le Mouvement National Albanais des annees '60 '70du XIXe siecle a la lumiere des sources des archives SerbesLe memorandum d’un inconnu sur la politique que la Serbie devait mener envers les Albanais
Les rapports Albano-Serbo-Monténégrins pendantles années 1839-1856Les sources orales et leur signification pour le mouvement de liberation albanaise a Kossovo vers la fin du XIXe et le debut du XXe siecleLëvizja Kombëtare Shqiptare në vitet ‘60 ‘70 të shekullit XIX në dritën e burimeve arkivale serbe
Lëvizja kombëtare në Kazanë e Gjilanit: Islam Pira 1866-1931Lëvizja kombëtare shqiptare dhe marrëdhëniet Shqiptaro-Serbo-Malazeze gjate krizës lindore të viteve 1875-1878Marrëdhëniet Shqiptare-Serbo-Malazeze (1830-1878)
Marrëdhënjet Shqiptaro-Serbo-Malazeze gjatë viteve 1839-1856Mbi disa momente të marrëdhënieve Shqiptaro-Serbe gjatë kohës së lidhjes së PrizrenitMemorandumi i një të panjohuri mbi poilitikën që duhej ta ndiqte Serbia ndër shqiptarët (1866)
MonografiNgjarje/30 vjetori i vdekjesPunime shkencore
Përmbajtja e FonditQëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1862-1868Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868-1875
Qëndrimi i Serbisë ndaj shqiptarëve dhe lëvizjes së tyre kombëtare të viteve 1868 - 1875, II ( 1872 - 1875)Sadulla BrestovciVegza
Vladimir Stojančević MILOŠ OBRENOVIĆ I NJEGOVO DOBAVlerësime
Shikime